SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Miercuri, în Baia Mare, manifestări dedicate celebrării a 165 de ani de la Unirea Principatelor Române

2
1899

CELEBRARE. Miercuri, 24 ianuarie 2024, începând cu ora 10.00, în Piața Tricolorului din Baia Mare (în fața Palatului Administrativ de pe str. Gheorghe Șincai nr. 46), doritorii pot participa la manifestările dedicate celebrării a 165 de ani de la Unirea Principatelor Române („Mica Unire” – unirea Principatelor Române sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza, primul pas concret făcut pentru înfăptuirea României Mari).

 

Momentele artistice vor fi susținute de Ansamblul Folcloric Național Transilvania și Fanfara Municipiului Baia Mare, a informat Instituția Prefectului Maramureș.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Un alt motiv intemeiat pentru teparul Doru Ioan Dancus sa mai palmeze ceva bani. Dragi artisti si prestatori, luati bani in avans ca la curve, domul actualmente primar Doru Ioan Dancus , are experienta si nu plateste. A falimentat Art Tradition Production si a tepuit banci, firme si bugetul statului. Verificati pe internet faliment Art Tradition Production si va convingeti singuri. Medicamente sa iei de banii inselati Dorule Ioan Dancus

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here