SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – La Palatul Administrativ din Baia Mare, expoziția „Am învins”, care prezintă poveștile de succes ale unor supraviețuitori ai Holocaustului

0
282

EXPOZIȚIE. În perioada 1-15 noiembrie 2023, în holul Palatului Administrativ din Baia Mare, se poate vizita expoziția „Am învins”.

 

Aceasta aduce în fața maramureșenilor poveștile de succes ale unor supraviețuitori ai Holocaustului, o expoziție despre trecut, prezent și viitor, iar cei prezentați în cadrul acesteia sunt originari din județul Maramureș. Am învins este un omagiu adus curajului și eroismului supraviețuitorilor de către Asociația Maramureș Heritage și Fundația Tarbut.

 

Proiectul este inclus în programul European Days of Jewish Culture 2023, tema „Memorie”, coordonat la nivel european de AEPJ (European Association for the Preservation and Promotion of the Jewish Culture and Heritage) și în România de Fundația Tarbut (Tarbut Sighet Foundation), co-finanțat de Uniunea Europeană, sub patronajul UNESCO.

 

Robert Cotos – președinte Asociația Maramureș HeritageATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here