SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Joi, în Baia Mare, spectacol după o comedie cu două ecranizări premiate cu Oscar și Globul de Aur

0
322

TEATRU. Joi, 16 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Studio a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul „Floare de cactus”, în regia lui Daniel Vulcu, o comedie romantică care îi are în distribuție pe Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Farkaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi.

 

Beneficiind de două ecranizări celebre (1969 și 2011) cu încasări record, un premiu Oscar și un premiu Globul de Aur și alte 4 nominalizări (scenariul a fost adaptat de IAL Diamond din piesa omonimă de pe Broadway din 1965 scrisă de Abe Burrows, care, la rândul său, a fost bazată pe piesa franceză „Fleur de cactus”, de Pierre Barillet și Jean-Pierre Gredy), piesa „Floare de cactus” nu are vârstă, tratând dragostea și multiplele ei fațete cu multă dezinvoltură. Și foarte mult umor.

 

Spectacolul durează două ore, iar prețul unui bilet este 25 lei – întreg sau 15 lei – cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari.

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia MareATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here