SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În weekend, trei spectacole în Baia Mare

0
174

SPECTACOLE – BAIA MARE. În weekend, în Baia Mare sunt programate la Teatrul Municipal trei spectacole. Vineri, 7 octombrie, și sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 19.00, la Sala Studio a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul “Floare de cactus”, de Pierre Barillet & Jean-Pierre Grédy, în regia lui Daniel Vulcu și scenografia lui Mihai Vălu – vineri, spectacolul este prezentat în premieră. În distribuție, actorii Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Farkaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi.

 

Un cuplu din zilele noastre. O iubire nebuloasă. Trei copii. Răsturnări de situație. O sinucidere ratată. “Floare de cactus”, un adevărat roller-coaster teatral, este o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate.

 

Beneficiind de două ecranizări celebre cu încasări record, un premiu Oscar și cinci premii Globul de Aur, piesa “Floare de cactus” nu are vârstă, tratând dragostea și multiplele ei fațete cu multă dezinvoltură. Și foarte mult umor.

 

Sâmbătă, teatru de păpuși

 

Sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 11.00, la Sala Teatrului de Păpuși este programat spectacolul pentru copii „Hänsel și Gretel”, după Frații Grimm. În distribuția spectacolului, Irina Oțoiu, Vlad Crișan, Carmen Bulancea, Liliana Voș, Camelia Strat, Iulian Bulancea, Mihai Ciceu.

 

Acțiunea basmului Hänsel și Gretel este cunoscută tuturor, indiferent de vârstă. După multe peripeţii, Hänsel şi Gretel, plini de curaj şi isteţime, îi vor veni de hac Babei Cloanţa Cotoroanţa şi o vor pune pe jar. Iar când vraja se va rupe, toți copiii rătăciţi în pădure şi transformaţi de strigoiul de babă în turtă-dulce, vor  prinde viaţă, se vor bucura şi vor cânta fericiţi în corul final!

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here