AMÂNARE – Judecătorii au amânat pronunțarea asupra excepțiilor invocate de primarul Cherecheș în dosarul în care a fost condamnat la 5 ani de închisoare

3
2825

PROCESUL CHERECHEȘ – LUARE DE MITĂ ÎN FORMĂ CONTINUATĂ. Joi, 6 octombrie 2022, la Curtea de Apel Cluj, a avut loc al șaselea termen în apelul declarat de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, în dosarul în care a fost condamnat în primă instanță la 5 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată, în urma unui proces care a durat 6 ani.

 

Prin avocații de la Societatea Civilă de Avocați Chiriţă şi Asociaţii din Cluj-Napoca, Cherecheș a obținut o nouă amânare. De această dată, completul de doi judecători ai Curții de Apel Cluj au amânat pronunțarea asupra excepțiilor invocate de inculpat. Noul termen de judecată: 10 noiembrie 2022.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here