PROGRAMUL COMPLET – Ce spectacole prezintă în weekend actorii Teatrului Municipal Baia Mare

0
188

TEATRU. În weekendul 11-12 ianuarie 2020, Teatrul Municipal Baia Mare a programat trei spectacole, unul dintre acestea fiind adresat celor mici. Sâmbătă, 11 ianuarie, de la ora 11.00, la Teatrul de Păpuși are loc spectacolul „Punguța cu doi bani”, regia Liviu Steciuc, despre peripeţiile unui cocoş izgonit de-acasă. Mijloacele tehnice ingenioase și originalitatea păpuşilor (ale căror dimensiuni cresc şi descresc pentru a le sugera spectatorilor profunzimea peisajului), contribuie la realizarea unui spectacol surprinzator.

 

Tot sâmbătă, 11 ianuarie, de la ora 19.00, la Sala Studio a Teatrului Municipal este programat spectacolul „Suicidal”, după texte de Luigi Pirandello, regizat de băimăreanul Norbert Boda, care explorează o tema gravă a umanității într-o manieră neconvențională, sub forma unui show dedicat exclusiv sinuciderii. Având convenția unei emisiuni televizate, spectacolul are un aer comic puternic, uneori chiar cu un umor negru, dar bine dozat, fără să uite însă să trateze și cu seriozitate dramele și poveștile personajelor. Durata spectacolului: 90 de minute (fără pauză).

 

În fine, duminică, 12 ianuarie, de la ora 19.00, în Sala Studio a Teatrului Municipal se joacă spectacolul de improvizație „ImproJoker”, regia artistică Mihaela Sîrbu, prima premieră a acestei stagiuni la Teatrul Municipal Baia Mare.

 

„ImproJoker” îți satisface setea de curiozitate și nevoia de joacă. Spectatorul poate fi deținătorul unor sugestii care, odată lansate, pot să genereze povești surprinzătoare, în cascadă. Durata spectacolului: 75 de minute (fără pauză).

 

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la secția Păpuși și 10 lei (preț redus, pentru elevi, studenți și pensionari), sau 15 lei (preț întreg) la secțiile Dramă și Revistă.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here