SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În weekend, trei spectacole în Baia Mare

0
151

PROGRAM SPECTACOLE. În week-end-ul 14-16 octombrie 2022, Teatrul Municipal Baia Mare a programat trei spectacole. Astfel, vineri, 14 octombrie, de la ora 19.00, la Sala Studio este programată comedia “Floare de cactus”, de Pierre Barillet & Jean-Pierre Grédy, în regia lui Daniel Vulcu.

 

Avându-i în distribuție pe  Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Farkaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi, spectacolul este un adevărat roller-coaster teatral, o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate.

 

Beneficiind de două ecranizări celebre cu încasări record, un premiu Oscar și cinci premii Globul de Aur, piesa “Floare de cactus” nu are vârstă, tratând dragostea și multiplele ei fațete cu multă dezinvoltură. Și foarte mult umor. Prețul unui bilet este 20 lei (preț redus: 10 lei – pentru elevi, studenți și pensionari). Următoarea reprezentație este programată joi, 20 octombrie, de la ora 19.00, la Sala Studio.

 

Sâmbătă, teatru de păpuși

 

Sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 11.00, la sala Teatrului de Păpuși este programat spectacolul pentru copii “Amintiri din copilărie”, după Ion Creangă, regia Cornel Mititelu. În distribuție, Iulian Bulancea, Ruxandra Lăzărescu, Camelia Strat, Sonia Codorean, Vlad Crișan, Irina Oțoiu, Alin Valentin Albu, Mihai Ciceu.

 

Dinamic, plin de umor și creativitate, spectacolul „Amintiri din copilărie” aduce în scenă cele mai îndrăgite și cunoscute momente din opera genialului povestitor Ion Creangă, spre bucuria și încântarea copiilor prezenți. Prețul unui bilet este 7 lei.

 

Duminică, premieră

 

Duminică, 16 octombrie, de la ora 19.00, la Sala Mare are loc premiera spectacolului „Grasu’ Contrabasu’”, de Ion Sapdaru, spectacol creat de Radu Dinulescu. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Andrei Han, Claudia Păunescu, Aurora Prodan, Diana Podăreanu și Rodica Pașca.

 

Pui mic, Țoancă, Biluță… sunt câteva porecle la care răspunde Pompiliu, 36 de ani, obez și necăsătorit. Are poftă de mâncare, mai puțin poftă de viață. De la vârsta de 6 ani a încăput pe mâna celor trei mătuși mămoase. Nu a avut parte de experiențe erotice. Mătușile rezolvă însă problema. Angajează o prostituată pe post de menajeră, pentru a salva aparențele. Mecanismul, odată pus la punct, ar trebui să dea roade.

 

Spectacolul durează 100 de minute, iar prețul unui bilet la premieră este 25 lei. Următoarele reprezentații sunt programate duminică, 23 și 30 octombrie, de la ora 19.00 (preț bilet 20 lei, preț redus – 10 lei).

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here