SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În weekend, două spectacole dedicate sărbătorilor de iarnă la „Municipalul” băimărean, unul în premieră

0
133
„Poveste de Crăciun”, scenă din spectacol

PROGRAM SPECTACOLE. În weekendul 16-17 decembrie 2023, Teatrul Municipal Baia mare a programat două spectacole, cu trei reprezentații. Astfel, sâmbătă, 16 decembrie, de la orele 10.00 și 11.30, la Sala Teatrului de Păpuși din Baia Mare este programat spectacolul dedicat sărbătorilor de iarnă „Poveste de Crăciun”. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Liliana Voș, Ruxandra Lăzărescu, Carmen Bulancea, Sonia Codorean, Iulian Bulancea, Irina Oțoiu și Alin Albu.

 

Actorii Secției Păpuși vor oferi celor prezenți un spectacol antrenant, cu muzică și voie bună, cu brăduți împodobiți, cu jucării și cadouri pentru toți cei dragi. Și, nu în ultimul rând, un invitat surpriză cu desaga plină, își va face apariția, spre bucuria celor mici. Spectacolul durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 10 lei.

 

Sâmbătă seara, concert de sărbători (premieră)

 

Sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal din Baia Mare, Secția Revistă prezintă în premieră spectacolului muzical-coregrafic „De-Conectat… de sărbători”, în regia muzicală a lui Călin Ionce. Scenografia este semnată de Mihai Vălu, iar coregrafia de Carla Waltner și George Pop. În distribuție, soliștii Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Romeo Cornelius, Sonia Codorean, Laura Bucureștean, Emanuela Dumitran, Mădălina Costin, Diana Topan, Alexia Florescu, alături de invitații speciali Paula Crișan, Grup Folk Clasic și Andrei Petruș, instrumentiștii Petru Damșa, Vasile Pop, Dan Secheli, Adrian Bogdan, Adam Jenei, Florin Varga, Călin Ionce și corpul de balet al Teatrului Municipal Baia Mare (Loredana Maghear, Alina Coteț, Roxana Florescu, Brianna Waltner, Carla Waltner, George Pop).

 

„De-Conectat… de sărbători” te scoate din cotidianul profan și te pune față în față cu infuzia de lumină și sacralitatea colindelor și cântecelor de iarnă. Magia colindelor și a dansului contemporan ne provoacă să retrăim farmecul copilăriei, să ne deschidem sufletele, într-un timp al recunoștinței și bucuriei.

 

Spectacolul durează 90 de minute, iar prețul unui bilet la premieră este 30 lei. Cea de a doua reprezentația este programată duminică, 17 decembrie, de la ora 19.00, prețul biletului pentru categ. I fiind 25 lei (sau 15 lei, preț cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari) și 20 de lei pentru categ. II (10 lei, preț cu reducere).

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here