SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În acest weekend, patru spectacole în Baia Mare

0
283
„Aquarius”, scenă din spectacol

PROGRAMUL SPECTACOLELOR. În acest weekend (28-30 ianuarie 2022), Teatrul Municipal Baia Mare a programat patru spectacole.

 

Vineri, Emilia în timp de pace și război

 

Vineri, 28 ianuarie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul „Emilia în timp de pace și război”, de Aldo Nicolaj, în regia artistică a lui Radu Dinulescu și scenografia lui Mihai Vălu. În distribuție, actrițele Diana Podăreanu, Sanda Savolszky, Claudia Păunescu, Wanda Farkaș și Adriana Covaci.

 

„Emilia în timp de pace și război” este povestea a cinci femei, cinci personaje a căror putere de a înfrunta provocările vieții vine tocmai din inepuizabila lor sensibilitate, empatie, sete de iubire, cruzime tandră și umor. Spectacolul, care durează 90 de minute (fără pauză), se joacă cu publicul pe scenă, iar prețul unui bilet este 20 lei (preț redus: 10 lei).

 

Sâmbătă, teatru de păpuși

 

Sâmbătă, 29 ianuarie, de la orele 10.00 și 11.30, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare este programat spectacolul pentru copii „Locomotivioara leneșă”, de S. Marsek, în regia lui Kovacs Ildiko. În distribuție, actorii Irina Oțoiu, Liliana Voș, Camelia Blidar Strat, Ruxandra Lăzărescu, Felix Arțuche, Vlad Crișan. O poveste despre cum începem noi, micii oamenii, să cunoaştem lumea înconjurătoare, despre curiozităţile vieţii, despre jocuri, despre relaţiile pe care trebuie să le dezvolţi cu cei din preajma ta, spusă şi traită de micuţa locomotivă, împreună cu cei care vin să vadă acest spectacol. Spectacolul durează 60 minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

 

Duminică, Aquarius

 

Duminică, 30 ianuarie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul „Aquarius”, după un text de Radu Macrinici, în regia artistică a lui Norbert Boda și scenografia lui Mihai Vălu. În distribuție, actorii Dragoș Călin, Andrei Han, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Mădălina Mare, Valeriu Doran, Larisa Miskolczi și George Olar.

 

Într-un timp al încercărilor, viața a doi frați (Emil, astrolog și Alex, un gamer nonconformist) se derulează sub semnul zodiacului, cu influențele sale planetare. Până la un punct, când Alex este interpelat de artistul bionic Stelarc, care anunță instaurarea Erei Vărsătorului, era spiritualului, a artei, a iubirii. O nouă viziune asupra vieții va prinde contur. Spectacolul durează 80 minute (fără pauză) și prețul unui bilet este 20 de lei (preț redus: 10 lei).

 

* Foto și info: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here