SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Două spectacole prezentate în Baia Mare de Teatrul Ararat

0
253

SPECTACOLE. Teatrul Ararat Baia Mare prezintă în acest final de săptămână două spectacole. Astfel, joi, 15 decembrie, de la ora 18.00, la sediul Muzeului Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare, este programată avanpremiera spectacolului „Pietre care vorbesc… pietre care cântă”, concepție artistică Claudiu Pintican. În distribuție: Claudiu Pintican, Wanda Tamas, Ruxandra Lăzărescu, Iulian Bulancea, Alina Andreicuț, Dan Cordea, Ara Sânziana Pintican și Călin Ionce. Intrarea este liberă.

 

Duminică, 18 decembrie, de la ora 14.00, în sala mică-amfiteatru a Casei de Cultură a Sindicatelor este programată premiera spectacolului „Vasile Lucaciu – Erou Național”, regia Claudiu Pintican. Intrarea se face pe bază de invitații sau bilete. Prețul unui bilet este 50 lei. Informații și rezervări la nr. de tel. 0723.275.912 sau 0740.043.136.



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here