TV – Miercuri dimineață, una dintre cele mai premiate tinere cântărețe din Baia Mare, Alexia Florescu, la ’Neatza cu Răzvan și Dani

0
1484

PERFORMANȚĂ. Alexia Florescu, elevă a Colegiului de Arte din Baia Mare (clasa a V-a, studiază pian și vioară), cântă de la vârsta de 5 ani, iar la cei 11 ani recent împliniți are un palamares impresionant, adunând de la concursurile de interpretare naționale și internaționale peste 70 de trofee și premii. Această performanță la care se adaugă și lansarea primului videoclip (la doar 10 ani) au fost argumente sufiente pentru a capta atenția televiziunilor din București.

 

Miercuri, 12 decembrie, Alexia Florescu a fost invitată să participe la emisiunea “’Neatza cu Răzvan și Dani”, matinalul televiziunii Antena 1, unde va fi însoțită de un alt tânăr băimărean, Alexandru Oniga, cel care asigura partea de rap în piesa Alexiei “Castele din stele”, piesă care, cu această ocazie, va fi lansată și pe plan național. Alexia este elevă a Palatului Copiilor din Baia Mare, unde se pregătește cu profesoara Doina Bentu, fiind îndrumată pe plan artistic și de băimăreanca Nora Deneș, finalistă la Vocea Romaniei, profesor de vioară, compozitor și textier.

 

Pentru Alexia, 2018 a fost anul care i-a adus Trofeul de Aur la Festivalul Internațional “Ursulețul de aur” din Baia Mare, Trofeul Festivalului Kharisma din Oradea, Trofeul de Argint al Festivalului-Concurs “Junior Music Fest” din Brașov, Trofeul secțiunii în limba română și Trofeul secțiunii Internațional la Festivalul Preparing stars din Baia Mare, Premiul I la Festivalul Vivere Star Music Revolution din Oradea; Premiul I la interpretare în limba română și Premiul I la categoria Hit internațional la Festivalul Internațional “Glorie patriei” din Moscova (Federația Rusă).

 

De asemenea, în vara acestui an, Alexia Florescu a lansat prima ei producție muzicală, „Castele din stele” (piesă compusă de băimareanca Nora Deneș – finalista Vocea Romaniei, interpret, compozitor, profesor de vioară -, pe versurile Norei Deneș, Theea Miculescu și Silviu Pasca – parte rap) – partea de rap din “Castele din stele” este interpretată de tânărul băimărean Alexandru Oniga.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here