APROBARE – Comuna Bogdan Vodă va primi o nouă finanțare nerambursabilă de 1,9 milioane de lei, pentru achiziția echipamentelor IT

0
1067

FINANȚARE. Comuna Bogdan Vodă va primi o nouă finanțare nerambursabilă de 1,9 milioane de lei (exact: 1.902.506,88 lei), prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), pentru achiziție de echipamente de tehnologia informației și a comunicațiilor (TIC), cererea de finanțare fiind aprobată miercuri, 14 decembrie 2022, de Ministerul Dezvoltării.

 

Luna trecută, comuna Bogdan Vodă a mai primit aprobarea finală pentru o finanțare în cuantum de 2,7 milioane de lei (exact: 2.726.494,98 lei) pentru construirea unui complex nZEB plus (în valoarea investiției fiind cuprinsă și o stație de încărcare electrice pentru autovehicule). Complexul nZEB plus reprezintă locuințe pentru tineri și locuințe de serviciu pentru specialiștii din sănătate și învățământ.

 

De asemenea, comuna maramureșeană, a cărei administrație publică este controlată de primarul Anuța Enea-Bizău, a primit aprobare pentru finanțarea, tot prin PNRR, a reabilitării Școlii din satul Bocicoel, în valoarea investiției (peste 1,57 milioane de lei) fiind cuprinsă și o stație de încărcare electrice pentru autovehicule.

 

* Foto: @Ciprian Cenan via Primăria Bogdan Vodă

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here