SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Două spectacole în weekend, la Teatrul Municipal Baia Mare

0
298
Povești din bucătărie și ImproJoker (scene din spectacol)

TEATRU. În acest weekend, Teatrul Municipal Baia Mare a programat două spectacole. Sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a teatrului se joacă spectacolul „Povești din bucătărie”, o creație colectivă a actorilor din distribuție, în regia lui Cristian Ban. Spectacolul îşi propune să aducă în faţa spectatorilor sinceritatea şi căldura unei întâlniri din bucătăria copilăriei fiecăruia dintre noi.

 

În distribuție, actorii Inna Andriuca, Denisa Blag, Eduard Bîndiu, Alexandra Vanci, Dragoș Călin, Mircea Gligor și Petru Damșa. Spectacolul are durata de 90 de minute și se joacă cu publicul pe scenă.  Prețul unui bilet: 20 lei (preț redus – pentru elevi, studenți și pensionari: 10 lei).

 

Duminică, 3 octombrie, de la ora 19.00, publicul băimărean este invitat la o reîntâlnire cu spectacolul de improvizație „ImproJoker”, în regia artistică a Mihaelei Sîrbu.

 

„ImproJoker” îți satisface setea de curiozitate și nevoia de joacă. Spectatorul poate fi deținătorul unor sugestii care, odată lansate, pot să genereze povești surprinzătoare, în cascadă.  Prezența ta e un atu pentru spectacol! Spectacolul are durata de 75 de minute și se joacă cu publicul pe scenă.  Prețul unui bilet: 20 lei (preț redus: 10 lei). Informații și rezervări: tel. 0736.216.437.

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here