DECIZIE – Federația Română de Baschet face un centru național de selecție pentru copii la Sighetu Marmației

0
274

BASCHET. Consiliul Director al Federației Române de Baschet, prezidat de președintele FRB, Carmen Tocală, a aprobat înființarea, începând din anul 2022, a șase centre naționale de selecție pentru copiii cu vârste cuprinse între 11 ani și 15 ani, unul dintre acestea fiind repratizat în municipiul maramureșean Sighetu Marmației (celelalte cinci au fost stabilite în Botoșani, Craiova, Timișoara, Iași și Râmnicu Vâlcea).

 

De asemenea, tot în vederea dezvoltării baschetului juvenil, forul de conducere al FRB a decis şi înfiinţarea a trei Academii de baschet (la Bucureşti, Târgu Mureş şi Sfântu Gheorghe), dar şi centre naţionale de juniori şi tineret pentru baschet 3×3.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here