SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – „Arta adulterului” la Hotel Mimoza, premieră la Teatrului Municipal Baia Mare

0
389

PREMIERĂ LA TEATRU. Vineri, 28 februarie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare este prezentat în premieră spectacolul “Arta adulterului” de Pierre Chesnot, în regia lui Daniel Vulcu și scenografia lui Mihai Vălu.

 

“Jean François, regizor de televiziune, și Magalie, soția unui comandant de submarin nuclear, își dau periodic întâlnire în locuința acesteia de la malul mării, care va deveni peste noapte, din rațiuni extraconjugale, Hotel Mimoza. Soția regizorului își face apariția la așa-zisul hotel, pentru a cunoaște locația unde soțul ei își petrece mare parte din timp. Care este arsenalul pregătit spre apărare de cei doi amanți și care e ofensiva în fața pericolului iminent de a fi demascată relația lor?

 

Arta adulterului ne dezvăluie rodul imaginației bogate a infidelilor puși în încurcătură de situații limită, generatoare de momente năucitoare, pline de suspans. Oare minciuna, ridicată la rang de zeu, va salva, în cele din urmă, aparențele? Hotel Mimoza e locul tuturor posibilităților.” (Ana Liliana Ilea).

 

Din distribuție, actorii: Eduard Bîndiu, Inna Andriuca, Sanda Savolszky, Raul Hotcaș, Denisa Blag, Valeriu Doran, Dorin Griguța, Claudia Păunescu, Claudiu Pintican, Diana Podăreanu, Dan Cordea și Doru Fârte. Din colectivul tehnic al spectacolului: regia tehnică – Felix Mare, lumini – Marin Codrea, Felix Mare, Sandu Șimonca, sonorizare – Dan Prodan.

 

Durata spectacolului este de 150 minute (cu pauză), iar prețul unui bilet la premieră este de 25 lei. Următoarele reprezentații ale spectacolului sunt programate în 4 martie și în 24 martie, de la ora 19.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here