EXPOZIȚIE – „Bolta luminii între grație și armonie”, vernisată la Muzeul Județean de Artă din Baia Mare

0
169
Horea Cucerzan

EVENIMENT. Miercuri, 23 mai, de la ora 15, în sala de expoziții temporare a Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» are loc vernisajul expoziției de pictură „Bolta luminii între grație și armonie” – Horea Cucerzan.

 

Horea Cucerzan (80 de ani) este absolvent al Academiei de Arte Frumoase „Ion Andreescu”, din Cluj, secția pictură, promoția 1963, membru UAP filiala București, și a avut peste 40 de expoziții personale în România, Italia, Franța, Austria, Germania. Are lucrări în colectii de stat și particulare din Austria, Belgia, Canada, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Israel, Italia, Japonia, Olanda, Polonia, România, Rusia, SUA, Suedia.

 

Expoziția va fi deschisă spre vizitare în perioada mai-iunie 2018, la sediul muzeului (Baia Mare, strada 1 Mai nr. 8, de marți până duminică, între orele 10-16.30).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here