DECIZIE – Primarul PSD din Suciu de Sus, Viorel Pașca, declarat incompatibil de ANI

0
997
Viorel Pașca

INCOMPATIBILI. Inspectorii Agenției Naționale de Integritate (ANI) au decis că primarul comunei maramureșene Suciu de Sus, Viorel Paşca (64 de ani), s-a aflat timp de șapte luni în incompatibilitate.

 

Conform ANI, în perioada 25 iunie 2012 – 31 ianuarie 2013, primarul Pașca a deţinut simultan funcţia de primar şi calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al Şcolii Gimnaziale Suciu de Sus. Pașca este primarul comunei Suciu de Sus de 18 ani, primul mandat începând în anul 2000, pe vremea când era agent fiscal (referent) la Circumscripţia fiscală Târgu Lăpuş a Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Maramureș.

 

De asemenea, conform celei mai recente comunicări ANI, în incompatibilitate s-a aflat şi Alexandru Tivadar, consilier local în comuna maramureșeană Remeţi, care în perioada exercitării mandatului de consilier (2012-2016) a deţinut simultan calitatea de consilier local şi funcţia de personal contractual în cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Remeţi.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here