RUGBY – Patru băimăreni titulari în echipa României pentru meciul cu Brazilia

0
123

MECI. Târziu în noapte, duminică la ora 1.30 (ora României), naționala de rugby întâlnește Brazilia în cel de-al doilea meci amical din turneul în America de Sud. Conducerea tehnică a anunțat 15-le cu care România va intra pe teren, printre titulari regăsindu-se tot patru componenți ai echipei campioane națională, CSM Știința Baia Mare, ca și în primul amical disputat în compania naționalei statului Chile.

 

Vor începe meciul cu Brazilia din postură de titulari băimărenii Ovidiu Cojocaru (nr. 2, taloner), Cristi Chirică (nr. 8, linia întâi), Mihai Lămboiu (nr. 14, aripă) și Dorin Manole (nr. 15, fundaș). De asemenea, pe banca de rezerve va fi cel de-al cincilea băimărean selecționat pentru turneul din America de Sud, pilierul Constantin Pristăviţă (titular în meciul cu Chile).

 

Brazilia (clasată pe locul 24 în topul mondial) este antrenată de un argentinian și are în componență și jucători naturalizați, printre care și un neozeelandez. România este pe locul 18 în topul mondial. Partida va avea loc pe Stadionul Jaime Cintra din Jundiai şi este cea de-a doua întâlnire dintre cele două naționale (primul meci, tot amical, s-a disputat în urmă cu 2 ani, la București, tricolorii impunându-se categoric: 56-5).

 

Obiectivul naționalei României, care a deplasat în turneul din America de Sud un lot format dintr-un mix de jucători cu experienţă şi jucători tineri, este de a câștiga ambele meciuri amicale.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here