FOTBAL – Viitorul Ulmeni și-a compromis șansele de calificare în Liga a 3-a: egal pe teren propriu cu Unirea Mirșid

0
592
Foto: Radu Țolaș

BARAJ. Meciul tur din barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, disputat sâmbătă, 15 iunie, pe Stadionul “Viorel Mateianu” din Baia Mare între Viitorul Ulmeni (campioana județeană a Ligii a 4-a din Maramureș) și Unirea Mirșid (campioana județeană a Ligii a 4-a din Sălaj) s-a încheiat nedecis: 2-2 (1-1).

 

Rezultatul păstrează echipa sălăjeană cu prima șansă la promovarea în Liga a 3-a, meciul retur urmând să se dispute pe terenul acesteia, în 22 iunie, de la ora 17.30.

 

Golurile echipei din Ulmeni au fost înscrise de Sergiu Costin (min. 14) și Alexandru Ignat (min. 51, din penalty), pentru echipa din comuna sălăjeană Mirșid punctând Ciprian Pavel, cu o “dublă” (min. 12, 75).

 

Meciul tur al barajului pentru promovarea în Liga a 3-a a fost arbitrat la centru de sătmăreanul Rareș Vidican, tușieri fiind Doru Lucaciu (Cluj-Napoca) și Ovidiu Timar (Marghita), iar observatori, Ivan Toma (Bistriţa) și Sergiu Neichi (Satu Mare).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here