HANDBAL – Francezul Stephane Plantin, noul antrenor al echipei de handbal masculin Minaur Baia Mare

0
411
Stephane Plantin
Stephane Plantin

ANTRENOR NOU. Fosta extremă dreapta a Spacer’s de Toulouse și a naționalei Franței de la începutul mileniului, Stephane Plantin (47 de ani), campion mondial cu echipa Franței în anul 2001, va fi noul antrenor al echipei de handbal masculin HC Minaur Baia Mare, a anunţat, astăzi, 12 iulie 2019, cotidianul sportiv L’Equipe.

 

Plantin a antrenat din anul 2014 și până acum formația Nancy (Grand Nancy Métropole Handball), care activa în eşalonul secund din Franţa. Luni, 15 iulie, Plantin va fi prezent la reunirea lotului echipei băimărene. În sezonul trecut, HC Minaur Baia Mare a ocupat locul 8 în Liga Națională.

 

Minaur Baia Mare nu i-a mai prelungit contractul antrenorului Raul Fotonea, cel care a condus echipa în ultimele două sezoane.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here