DECIZIE – Cinci sportivi de la campioana Știința Baia Mare, convocați la națională pentru finala mică a Rugby Europe Championship: România – Spania

0
174
Mureșan, Tomane, Țiglă, Roșu și Popoaia

CONVOCARE LA NAȚIONALĂ. Cinci sportivi de la campioana Știința Baia Mare au fost convocați de selecționerul Eugen Apjok la națională, pentru ultimul meci pe care România îl dispută în Rugby Europe Championship 2023, finala mică (pentru locul 3) cu Spania.

 

În lotul de 33 de sportivi (12 care activează în Franţa și 21 în campionatul autohton) convocați pentru partida din 19 martie, ora 18.15 (ora României), care se va disputa la Badajoz, în deschiderea finalei mari (pentru câștigarea trofeului: Georgia – Portugalia) au fost selecționați și componenții echipei Știința Baia Mare Florian Roşu (linia a II-a), Alexandru Ţiglă (mijlocaş la grămadă), Mihai Mureşan (mijlocaş la deschidere), Jason Tomane (centru) și Paul Popoaia (fundaş).

 

Cei 5 au fost convocați și la predenta partidă, în semifinala competiției, când România a fost învinsă categoric (scor final: 31-7, 17-0 la pauză) de Georgia, la Tibilisi, în 5 martie. În acel meci, Popoaia și Tomane au început titulari, iar Țiglă a intrat de pe banca de rezerve (Roșu și Mureșan nu au fost înscriși pe foaia de joc – care cuprinde 23 de jucători, respectiv 15 titulari și 8 rezerve).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here