RUGBY – Cinci tineri băimăreni convocați în stagiul de pregătire al naţionalei U20

0
164

SELECȚIE. Cinci sportivi băimăreni au fost convocați în primul stagiu de pregătire din 2018 al Naționalei U20, unde se va testa potenţialului echipei în vederea formării unui nucleu competitiv pentru Campionatul European de U20, eveniment organizat în Portugalia, la Lisabona, în 7-15 aprilie.

 

Pentru acest prim cantonament, staff-ul echipei naţionale de tineret a selectat 32 de sportivi, cinci provenind de la două cluburi maramureșene – trei de la CSȘ 2 Baia Mare și doi de la CSM Baia Mare.

 

Astfel, jucătorii de linia a doua și a treia, Vlad Vişan și Sergiu Lucaciu (ambii de la CSM Baia Mare), mijlocaşul la grămadă Vlăduţ Bocăneţ, mijlocaşul la deschidere Luca Nichitean și centrul Claudiu Grad (toți trei de la CSȘ 2 Baia Mare) vor fi prezenți, între 23 şi 30 ianuarie, la Izvorani, în primul test în vederea definitivării lotului cu care România va participa la Campionatul European U20.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here