ALEGERI – Daniela Onița-Ivașcu a fost aleasă președinta organizației PNL Sighetu Marmației

0
202
Daniela Onița-Ivașcu

LEGITIMARE. Daniela Onița-Ivașcu a fost aleasă președinta organizației PNL Sighetu Marmației, după ce la sfârșitul lunii septembrie 2017, alegerile interne locale în urma cărora președinte al organizației municipale a devenit Alexandru Oros au fost invalidate de la centru, desfășurarea acestora nefiind considerată conformă cu statutul liberalilor.

 

Onița-Ivașcu a fost demisă, împreună cu întreaga conducere (Biroului Politic Local, format din 59 de persoane) a PNL Sighetu Marmației, în martie 2017, președinte interimar fiind desemnată Anişoara Mihali, consilier judeţean, iar apoi au fost organizate alegeri, considerate de PNL ca fiind nestatutare, în urma cărora președinția a fost preluată de Oros. În septembrie 2017, liberalii lui Orban au recunoscut greșelile comise în cazul alegerilor din Sighetu Marmației și au decis repunerea în funcțiile de conducere a celor demiși nelegal.

 

Ieri, 18 ianuarie 2018, în alegerile locale interne, „interimara” Onița-Ivașcu a fost aleasă președinte al formațiunii, legitimându-și funcția prin votul electorilor liberali.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ