RELOCARE – Elevii Școlii „Petre Dulfu” vor merge la cursuri la Colegiul Tehnic „C.D. Nenițescu”

0
811

BAIA MARE. Elevii Școlii Gimnaziale „Petre Dulfu” din Baia Mare (situată în apropierea Turnului Ștefan și a Teatrului Municipal, în Piața Cetății nr.4) își vor începe anul școlar în deplasare. Din cauza lucrărilor de reabilitare la acoperișul imobilului, activitatea a fost relocată pe strada Luminișului nr. 1, în spaţiile şcolare ale Colegiului Tehnic „C.D. Nenițescu”.

 

Surse implicate în relocare susțin că locația (Colegiului Tehnic „C.D. Nenițescu”) a fost recomandată de Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, iar conducerea administrativă a Colegiului “a ajuns la concluzia că, la limită, Colegiului Tehnic “C.D. Nenițescu” poate prelua în spațiu elevii de la Şcoala Gimnazială „Petre Dulfu”, pe perioada desfășurării lucrărilor de reabilitare”.

 

La Școala „Petre Dulfu” sunt 10 clase de învățământ primar și șapte de gimnaziu, unde învață peste 350 de elevi.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here