CASTANE 2019 – Ce s-a schimbat în organizarea Expo-Flora, eveniment finanțat de municipalitatea Băii Mari: taxă unică de expozant

0
679

PREȚ. Cu 50.000 de lei va finanța municipalitatea Băii Mari, din bugetul public, cea de-a 36-a ediție a expoziției de flori „Expo-Flora Maramureș” (26-29 septembrie 2019) – aceeași finanțare a fost făcută și la precedentele două ediții.

 

În plus, după acoperirea cheltuielilor, veniturile obținute din vânzarea biletelor și din concesionarea spațiului expozițional rămân în bugetul Serviciului Public Ambient Urban (SPAU), din subordinea Primăriei Baia Mare – în urmă cu 2 ani, profitul trebuia rambursat în bugetul municipalității. De asemenea, dacă până anul trecut era menționat că eventualele pierderi (dacă veniturile încasate nu vor acoperi cheltuielile ocazionate cu desfășurarea evenimentului) vor fi acoperite din bugetul propriu al SPAU, acum această prevedere a fost ignorată.

 

În acest an, biletele de intrare la Expo-Flora vor costa, ca și în ultimii 2 ani, 3 lei pentru copii, elevi și studenți și 5 lei pentru adulți. În schimb, dacă până anul trecut expozanții plăteau o taxă de 20 de lei/metru pătrat, acum vor plăti o taxă unică (de participare/expunere și vânzare) de 200 de lei, pe toată perioada de desfășurare a sărbătorii „Castane 2019”.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here