CONTRABANDĂ – Percheziții imobiliare în Maramureș la contrabandiștii de țigări

0
306

PERCHEZIȚII. Luni, 19 iunie 2023, polițiștii maramureșeni desfășoară 4 percheziții imobiliare la contrabandiștii de țigări, în cadrul unui dosar instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Arad.

 

Din cercetările dosarului, coordonat de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, a reieşit faptul că din anul 2022 până în prezent persoane din judeţele Arad, Alba, Maramureş şi Suceava ar fi distribuit în vederea comercializării, în mai multe judeţe din ţară, cantităţi mari de ţigarete susceptibile a proveni din contrabandă. Pe parcursul cercetărilor, au fost confiscate 10.740.000 de ţigarete netimbrate (53.700 de cartușe de țigări).

 

Acțiunea este desfășurată împreună cu poliţiştii Serviciului Criminalistic şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale și presupune 20 de percheziţii imobiliare în judeţele Arad (6 locaţii), Alba (3 locaţii), Maramureş (4 locaţii) şi Suceava (7 locaţii). 9 persoane vor fi duse la audieri, a precizat IGPR.

 

* Foto generică

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here