REACȚIE – Deputat Brian Cristian: 2024 e și momentul în care băimărenii pot să-și ia orașul înapoi și să scape pe bune de administrația Cherecheș care încă se află la butoane

0
16
Brian Cristian, deputat USR de Maramureș

REPREZENTATIVITATE – BAIA MARE. „Negociem orice, dar nu negociem principii. Sau despre a face politică cu orice preț. Nu am spus eu pentru prima dată cuvintele de mai sus, ci liderul țărăniștilor, cel care a petrecut 17 ani în închisorile comuniste pentru dreptate, pentru idealuri.

 

Câtă diferență este între PNȚCD-ul de atunci și cel de azi, care se face preș în fața PSD, atât la nivel național, dar mai ales în Baia Mare! Au pus la conducerea orașului un om cu probleme penale, iar după fuga acestuia îl girează pe cel care s-a autointitulat locotenentul lui Cherecheș (PNȚCD), cel care a ținut orașul în subdezvoltare 3 mandate.

 

Câtă diferență este și între politicienii de atunci, care luptau pentru idealuri și nu se abăteau de la principiile lor și cei de azi, trepăduși, care, pentru un post călduț la stat își trădează electoratul și vând încrederea celor care i-au pus în funcții publice. Avem cazuri destule de la toate partidele de numiți, care, doar ascut creioane în instituții, fără a face ceva util pentru cetățeni.

 

Anul 2024 reprezintă o bună șansă pentru România și mai ales pentru Baia Mare de a trimite la groapa de gunoi a istoriei astfel de personaje triste, care nu au ce căuta în viața publică. Politicianul tipic crede că poate face orice și că “românii uită repede”. Dar acum e momentul să le reamintim, la vot, că suntem cu ochii pe ei și că acțiunile lor au consecințe.

 

2024 e și momentul în care băimărenii pot să-și ia orașul înapoi și să scape pe bune de administrația Cherecheș care încă se află la butoane. E timpul să se spună lucrurile care au rămas nespuse în ultimii 12 ani, să  schimbăm idei despre cum ar trebui să arate comunitatea și să o construim împreună. E timpul să repornim Baia Mare!”.

 

Brian Cristian, deputat USR



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here