REACȚIE – Darius Pop (AUR Maramureș): A venit timpul să vă arătăm voturile și oamenii care stau în spatele hoțiilor

4
919

SĂRBĂTOAREA CASTANELOR – POLITIC. În Baia Mare este un cutremur generat de revolta oamenilor după ce s-a făcut public modul în care sunt cheltuiți banii pe Sărbătoarea Castanelor.

 

De peste 30 de ani partidele politice clasice vă mint și vă manipulează. De peste 30 de ani partidele politice clasice se rotesc la puterea locală, județeană și națională.

 

A venit timpul să vă arătăm voturile și oamenii care stau în spatele hoțiilor. Hoțiile au nume, iar la vot politicienii nu mint. Modul în care votează reprezentanții partidelor devoalează adevărata lor intenție, jaf și pradă.

 

A venit momentul schimbării: suntem tineri, suntem curați, suntem patrioți și nu vom face niciun pas în spate în fața mafiei locale și naționale care devalizează banii cetățenilor.

 

A venit momentul să strângem rândurile și să luptăm cu toată forța și determinarea pentru că viitorul băimărenilor, moroșenilor și a întregii Românii să fie mai curat, mai demn și mai prosper. Toleranță 0 în fața corupției.

 

Așa să ne ajute Dumnezeu!

 

Darius Pop, președinte AUR Maramureș

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

4 COMENTARII

  1. Evident, (și) această scriere este un advertorial/articol plătit/contractat. Ca și toate celelalte articolele semnate distinct de persoane care nu fac parte din redacție. (Mai) Explic o singură dată raționamentul comercial al deciziei publicării scrierilor publicitare: scrierile publicitare sunt necesare pentru un punct mass-media (care este o firmă ca oricare alta, fără nicio facilitate suplimentară, angrenată în circuitul economic și care are, desigur, costurile de rigoare pe care le presupune) pentru ca dvs. și ceilalți cititori să puteți primi ceea ce primiți de 7 ani: conținut/articole/informații de calitate în mod gratuit (bănuiesc că ați observat că nu plătiți nimic pentru a le primi). Și pentru a putea promova/susține (gratuit) acțiuni/evenimente sociale, culturale, legislative, articole de investigații privind corupția sistemelor, analize. Propaganda înseamnă altceva (2mnews nu face propagandă nimănui, cu atât mai mult unor partide politice), vă convinge DEx-ul de asta. În privința bagajelor, este o decizie personală. Succes. Sau lectură plăcută în continuare a articolelor de interes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here