REABILITARE – Contract de 12 milioane de lei pentru reducerea cu o treime a consumului de energie la Liceul Tehnologic Agricol din Seini

0
204

CONTRACT ÎN LICITAȚIE. Administrația publică locală din orașul Seini, controlată de edilul Gabriela Florica Tulbure (PSD), a introdus în licitație un contract estimat la aproape 12 milioane de lei (exact: 11.927.541,36 lei, sumă care include TVA) și care vizează proiectare și execuție a lucrărilor de creștere a eficienței energetice la Liceul Tehnologic Agricol „Alexiu Berinde”.

 

Obiectivul este finanțat în cea mai mare parte din fonduri europene, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – contractul de finanțare a fost semnat la 23 februarie 2023. Proiectul are ca obiective principale reducerea cu minim 30% a consumului de energie primară și reducerea costurilor de încălzire.

 

Contractul, care va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 40% și garanția lucrărilor de 60% – aceasta trebuie să fie cuprinsă între 3 ani și 5 ani) și trebuie finalizat în 13 luni, așteaptă ofertele până în 12 octombrie 2023.

 

* Foto: @ Liceul Tehnologic Agricol „Alexiu Berinde”

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here