DECIZIE – Criminalul din Poienile de sub Munte rămâne în arest pentru încă 30 de zile

0
144

CRIMĂ. Bărbatul în vârstă de 48 de ani din Poienile de sub Munte care și-a ucis ieri soția va rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile (în perioada 25 aprilie – 24 mai 2018), au decis astăzi magistrații Tribunalului Maramureș. Inculpatul are antecedente penale și este cercetat pentru infracțiunea de omor.

 

Instanţa a reţinut că “în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, la data de 24.04.2018, în jurul orei 01.00, după ce a consumat alcool la domiciliu împreună cu soţia sa, pe fondul unui conflict izbucnit între aceştia, i-a aplicat soţiei o lovitură puternică cu un cuţit de bucătărie în zona toracică posterioară stângă, cauzându-i o plagă înţepat-tăiată penetrantă cu interesare pulmonară, care i-a provocat un hemotorace masiv (acumulare de sânge în cavitatea pleurală), fapt care a condus la decesul acesteia”, a transmis conducătorul Biroului de informare şi relaţii publice, judecător Ileana Daniela Waltner.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ