DECIZIE – Criminalul din Poienile de sub Munte rămâne în arest pentru încă 30 de zile

0
239

CRIMĂ. Bărbatul în vârstă de 48 de ani din Poienile de sub Munte care și-a ucis ieri soția va rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile (în perioada 25 aprilie – 24 mai 2018), au decis astăzi magistrații Tribunalului Maramureș. Inculpatul are antecedente penale și este cercetat pentru infracțiunea de omor.

 

Instanţa a reţinut că “în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, la data de 24.04.2018, în jurul orei 01.00, după ce a consumat alcool la domiciliu împreună cu soţia sa, pe fondul unui conflict izbucnit între aceştia, i-a aplicat soţiei o lovitură puternică cu un cuţit de bucătărie în zona toracică posterioară stângă, cauzându-i o plagă înţepat-tăiată penetrantă cu interesare pulmonară, care i-a provocat un hemotorace masiv (acumulare de sânge în cavitatea pleurală), fapt care a condus la decesul acesteia”, a transmis conducătorul Biroului de informare şi relaţii publice, judecător Ileana Daniela Waltner.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here