PRONOSTIC CORECT – Așa cum 2mnews a anticipat cu 6 luni înainte: noul șef la Permise/Înmatriculări auto/Pașapoarte în Maramureș, șeful Poliției Seini

0
3083

ȘEF NOU LA PERMISE ȘI ÎNMATRICULĂRI AUTO. Prezenta scriere vă prezintă o informație (numirea unui nou șef la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor – SPCRPCIV – Maramureș) și o subliniere (anticiparea corectă, din nou, a 2mnews a acestei numiri, cu o jumătate de an înainte ca aceasta să se întâmple).

 

După cum 2mnews va avertizat în 17 februarie 2021 (detalii AICI), comisar șef de poliție Alin Gabriel Gavrilă (șeful Poliţiei Oraşului Seini) a fost împuternicit la comanda serviciului județean Permise/Înmatriculări auto/Pașapoarte (SPCRPCIV Maramureș). Așa cum am precizat și la vremea respectivă (pentru că nu ne ascundem după cuvinte și supoziții), numirea/împuternicirea este una eminamente politică.

 

Serviciul a fost condus de la înființare și până în februarie 2020 de Florin Ioan Șironka (2003-2020), care s-a pensionat la vârsta de 48 de ani, obosit de atâta muncă (sigur, nu era obosit deloc, dovadă că a doua zi după pensionare s-a angajat la o firmă privată, însă a câștigat, după cum a declarat chiar el pentru 2mnews, “o pensie foarte mare”).

 

După pensionarea lui Șironka, la conducerea serviciului din subordinea Instituției Prefectului Maramureș a fost împuternicit (interimar) inspectorul principal de poliție Andrei Viorel Donciu (39 de ani), cel care ulterior a fost reținut și apoi arestat preventiv și trimis în judecată de procurorii DNA pentru comiterea infracțiunilor de luare de mită în formă continuată (trei acte materiale), cumpărare de influență și acces ilegal la un sistem informatic.

 

Ce am vrut să vă spunem cu scrierea de față (în afara informației privind împuternicirea unui nou șef la conducerea Serviciului Permise/Înmatriculări auto/Pașapoarte în Maramureș? Naivii pot crede că am avea șanse să câștigăm la loto, dacă am nominalizat șeful cu o jumătate de an înainte ca acest fapt să fie pus în practică, însă raționalii au încă un argument privind modul în care se fac numirile în funcții publice de conducere în România.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here