PARTENERIAT – Administrația din Borșa oferă, prin Telios Care, persoanelor cu dizabilități din localitate acces la servicii medicale furnizate prin telemedicină

0
181

TELEMEDICINĂ. Începând din august 2021, unul dintre principalii furnizori de servicii de telemedicină din România, Telios Care, va oferi servicii medicale prin telemedicină pentru persoanele cu dizabilități și pentru însoțitorii acestora din Borșa, în urma unui parteneriat semnat cu Primăria Borșa. Se estimează că astfel vor beneficia de serviciile medicale furnizate prin telemedicină aproximativ 240 de persoane cu dizabilități, precum și însoțitorii acestora.

 

Este pentru prima oară când o instituție publică din România contractează astfel de servicii. Telemedicina oferă o formulă de viitor în asigurarea facilă și rapidă a serviciilor de sănătate, la costuri mai scăzute față de formele convenționale de prestare a serviciilor medicale.

 

Acest prim parteneriat încheiat între Telios Care și Primăria Borșa reprezintă doar un prim pas din cadrul unei colaborări mai ample ce vizează și alte categorii de populație (sectorul școlar, dar și comunitățile izolate, cu pacienți vârstnici nedeplasabili, fără dizabilități), a precizat conducerea firmei, într-un comunicat remis redacției.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here