PROGRAMUL ZILEI – Castane 2018: Loredana, Compact, Irina Rimes, Adda

0
463
Adda, Irina Rimes și Loredana Groza concertează azi la „Castane 2018”

CASTANE 2018. Vineri, 5 octombrie, în cel de-a doilea weekend al tradiționalei sărbători a municipiului Baia Mare, organizatorii Castane 2018 au anunțat că programul va începe la ora 13, cu o ședință festiva a Consiliului Local Baia Mare.

 

De la ora 17, pe scena din Centru Vechi are loc un concert de muzică ușoară, spectacol susținut de artiștii Dida Drăgan, Gabriel Cotabiță, Luminița Anghel, Gabriel Dorobanțu și Monica Anghel. Și tot de la ora 17, la Teatrul Municipal se prezintă spectacolul Povești din bucătărie.

 

La ora 19, în sala de concerte a Colegiului de Arte are loc concertul susținut de corul și orchestra Colegiului, și tot de la ora 19, pe scena amplasată pe Bulevardul Unirii (lângă Catedrala Sfânta Treime), au loc concertele susținute de Loredana, Compact, Irina Rimes și Adda.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here