PROGRAM – În acest weekend, două echipe maramureșene din prima ligă valorică dispută meciuri oficiale în campionat

0
194

COMPETIȚII SPORTIVE. În weekendul 20-21 ianuarie 2024, două din cele 8 echipe din Maramureș care activează în primele trei ligi valorice (la handbal, rugby, volei și fotbal) reîncep meciurile oficiale din campionat.

 

Vă reamintim datele la care reintră în competiții celelalte 6 echipe din Maramureș: echipa de handbal masculin din Baia Mare reîncepe campionatul în 4 februarie, echipele de fotbal masculin din Sighetu Marmației și Baia Mare reîncep sezonul regular al Ligii a III-a în 9 martie, echipa de fotbal feminin din Liga a II-a joacă primul meci din retur în martie (data nu a fost încă stabilită de FRF), echipa de volei feminin din Sighetu Marmației reîncepe campionatul în 3 februarie, echipa de rugby joacă semifinala Cupei României cel mai probabil la sfârșit de februarie – început de martie (data nu a fost stabilită).

 

Ambele echipe vor disputa meciurile în deplsare, având statut de oaspete. De asemenea, în acest weekend se desfășoară și o partidă amicală (a echipei de handbal masculin Minaur). Iată programul complet:

 

• Sâmbătă, 20 ianuarie 2024, ora 15.00, Sala Sporturilor din Lascăr Pană din Baia Mare, meci amical handbal masculin: Minaur Baia Mare (loc 2 Liga I) – CSM Sighișoara (loc 13 Liga I);

 

• Sâmbătă, 20 ianuarie 2024, ora 17.00, Sala Sporturilor din Constanța, etapa a 13-a Liga I la volei masculin: CSM Constanța (loc 7) – Știința Explorări Baia Mare (loc 9);

 

• Duminică, 21 ianuarie 2024, ora 17.30, Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” din Zalău, etapa a 13-a Liga I la handbal feminin: HC Zalău (loc 13) – Minaur Baia Mare (loc 8).

 

* Foto generică: @Știința Explorări Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here