PROGNOZA METEO – Cum va fi vremea în Maramureș de Florii și de Paște

0
834

OSCILAȚII TERMICE ȘI PLOI. Meteorologii Administraţiei Naţionale de Meteorologie au făcut publică prognoza pe parcursul următoarelor două săptămâni, perioada fiind carcaterizată de oscilații de temperaturi și precipitații, cu o probabilitate mai mare în intervalul 16-24 aprilie.

 

În Maramureş, vremea va fi rece la începutul acestei săptămâni, cu o medie a valorilor termice diurne ce se va situa în jurul a 10 grade Celsius și cu o medie a temperaturilor nocturne de -2 grade Celsius până la 0 grade Celsius. Apoi temperatura aerului va creşte, astfel că vineri, 15 aprilie, se va ajunge la valori de 20 de grade Celsius și de 5 grade Celsius noaptea.

 

Această perioadă va fi urmată de o nouă răcire treptată, în perioada 17-19 aprilie media maximelor fiind de 12 grade Celsius, iar a minimelor (noaptea) de 2-4 grade Celsius. În fine, apoi tendinţa temperaturii va fi de creştere uşoară, până spre 16 grade Celsius duminică, 24 aprilie. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată în intervalul 16-24 aprilie.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here