UPDATE: TRANSPORT – Traficul feroviar spre Maramureș, blocat din cauza unui marfar care a deraiat

0
211

INCIDENT FEROVIAR. Un tren marfar cu 38 de vagoane a deraiat joi seara, în jurul orei 18, la ieșirea din stația Dealul Ștefăniței, blocând traficul feroviar între judeţele Bistriţa-Năsăud şi Maramureş. Potrivit Companiei Naţionale de Căi Ferate, trenul era încărcat cu cherestea, iar un vagon a ieșit de pe șine.

 

Traficul feroviar a fost blocat între Vişeu de Jos (Maramureş) şi Salva (Bistriţa-Năsăud), pasagerii trenurilor rămase în linie fiind transbordaţi cu autobuzele. De asemenea, pentru celelalte trenuri de călători care ar fi trebuit să tranziteze zona afectată, s-a luat măsura transbordării pasagerilor cu mijloace auto. De exemplu, pentru călătorii din trenul R 4136, care circula pe relaţia Sighetu Marmaţiei – Cluj Napoca, s-a asigurat transbordare cu mijloace auto între staţiile Dealul Ştefăniţei şi Beclean pe Someş.Aceeaşi măsură s-a menţinut vineri dimineaţa pentru trenurile R 4110 şi R 4133, care circulă pe relaţia Sighetu Marmaţiei – Cluj Napoca.

 

La faţa locului s-au deplasat comisiile de cercetare ale CFR SA, CFR Marfă şi AFER, precum şi echipele de intervenţie din cadrul Regionalei CF Cluj pentru repunerea pe şină a vagonului.

 

UPDATE. Vineri, 16 martie 2018, 15:50. Circulaţia feroviară între judeţele Bistriţa-Năsăud şi Maramureş a fost reluată vineri, în jurul orei 11,50, după circa 17 ore de la deraierea unui tren de marfă cu 38 de vagoane, încărcat cu cherestea, în zona staţiei Dealul Ştefăniţei, a anunţat CFR.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here