PROCEDURĂ DE SELECȚIE – Se schimbă directorul general al firmei Parcuri Industriale Maramureș SA

0
73

MANDAT – DIRECTOR GENERAL. Parcuri Industriale SA, firma cu unic acționar Consiliul Județean Maramureș, înființată în 2021 pentru a gestiona înființarea de parcuri industriale în județ, a declanșat, la 15 septembrie 2023, procedura de selecție pentru ocuparea funcției de director general.

 

Conform calendarului procesului de recrutare și selecție comunicarea rezultatelor finale va avea loc în 20 noiembrie 2023, după parcurgerea etapelor din anunțul de selecție (depunerea dosarelor, evaluarea acestora, selecția inițială a candidaților, depunerea declarațiilor de intenție, susținerea interviului, propunerea de nominalizare).

 

Din august 2021, directorul general al Parcuri Industriale Maramureș SA a fost desemnat Radu Mircea Zoicaș, absolvent de Inginerie Civilă la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (promoția 2008), atras din mediul privat (deține o firmă de consultanță tehnică de specialitate în ingineria civilă, Buildpoint SRL Baia Mare), dar fiind și asistent universitar la Departamentul de Mecanica Construcțiilor a Facultății de Construcții a Universității Tehnice Cluj-Napoca.

 

Tot în acest an, în iunie 2023, în urma încetării mandatelor de administrator provizoriu au fost numiți noii membrii ai Consiliului de Administratie al Parcuri Industriale Maramureș SA: Valeria Bondici, Ciprian Cătălin Hojda, Ioana Daniela Stamatoiu, Ioan Liviu Leșe și Vlad Oneț. Cei 5 au fost numiți pe o perioadă de 4 ani.

 

Consiliul Județean Maramureș, unic acționar al Parcuri Industriale SA, este reprezentat în Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de Gabriel Bogdan Ștețco și Dorin Cosmin Dumitru Lucaci.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here