PRIMA ÎNCERCARE, RATATĂ – Licitația de 8 milioane de lei pentru reabilitarea Teatrului de Vară din Baia Mare a fost anulată

0
1632

NICIUN INTERESAT. Licitația care prevedea proiectare și execuție a reabilitării Teatrului de Vară din Baia Mare a fost anulată din cauza faptului că la data limită de depunere a ofertelor (31 august 2023) nu a existat nicio ofertă depusă.

 

Administrația județeană (Consiliul Județean Maramureș) a propus un contract în valoare de peste 8 milioane de lei (exact: 8.117.298,79 lei, sumă care include TVA) pentru reabilitarea obiectivului de pe Dealul Florilor din Baia Mare, conform unui proiect finalizat în anul 2018 de firma locală de arhitectură 9 Opțiune SRL și care prevedea realizarea unui ansamblu care să „contribuie din punct de vedere estetic la creșterea calității arhitecturale a zonei Dealul Florilor și să devină un reper la nivelul municipiului Baia Mare”. Contractul trebuie finalizat în 360 de zile (de la emiterea Ordinului administrativ de începere a execuției).

 

Conform proiectului, Teatrul de Vară va fi acoperit și va avea o capacitate de 1.200 de locuri pe scaune, urmând să fie echipat cu toalete și case de bilete.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here