REZULTATE FINALE – Patru medalii obținute de sportivii maramureșeni la Campionatul Național de Talere Sporting, organizat pentru prima dată în județul nostru

0
212

TIR / TALERE SPORTING. În perioada 2-3 septembrie 2023, pentru prima oară în Maramureș a fost organizată Finala Campionatului Național de TIR/ Talere Sporting, la poligonul de TIR din Tauții de Sus (orașul Baia Sprie). Evenimentul, aflat în calendarul competițional al Federației Române de TIR și la care au participat 57 de concurenți din țară și din străinătate, a fost organizat de Clubul Sportiv Ypsilon, în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș și CSM Baia Mare.

 

Sportivii băimăreni au obținut 4 medalii: una de aur (la Categoria B, prin Arpad Ciorba), una de argint (la Categoria Veterani, prin Attila Ciorba) și două de bronz (la Categoria B, prin Iuliu Petky, și la echipe, prin CSM Baia Mare). Iată podiumurile competiției (rezultatele finale) pe categorii, așa cum ne-au fost comunicate de organizatori:

 

OPEN:

 1. Mihai Micloș (CTS Lugoj)
 2. Horațiu Bonea (CS Steaua)
 3. Ioan Sîrbu (CTS Lugoj).

 

Categoria A:

 1. Mihai Micloș (CTS Lugoj)
 2. Horațiu Bonea (CS Steaua)
 3. Marius Zarculea (CSTV Luduș).

 

Categoria B (în foto):

 1. Arpad Ciorba (CSM Baia Mare)
 2. Dorin Belejan (CSTV Luduș)
 3. Iuliu Petky (CSM Baia Mare).

 

Categoria C:

 1. Laurențiu Chideanu (CS Top Gun)
 2. Erwin Floroni (CSTV Luduș)
 3. Adrian Gabor (CS Direcția I-a)

 

Categoria Veterani:

 1. Ioan Sîrbu (CTS Lugoj)
 2. Attila Ciorba (CSM Baia Mare)
 3. Flaviu Radu (CTS Lugoj).

 

Juniori:

 1. Erik Bonea (CTS Lugoj)
 2. Paul Cristian Antila (CTS Lugoj)
 3. Alexandru Borhidan (CTS Lugoj).

 

Junioare:

 1. Ioana Toader (CSM Arad)
 2. Ariana Maria Penta (CTS Lugoj).

 

Echipe:

 1. CSTV Luduș
 2. CTS Lugoj
 3. CSM Baia Mare.

 

* Foto: @Clubul Sportiv Ypsilon

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here