DECIZIE – Premii în bani pentru elevii care au performat în învățământul maramureșean la olimpiadele școlare, sau care au terminat șefi de promoție

0
536

RECOMPENSE FINANCIARE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNT. În cea mai recentă ședință a Consiliului Județean Maramureș, susținută în regim extraordinar marți, 9 iunie 2021, aleșii județeni au aprobat alocarea sumei de 100.000 de lei pentru plata premiilor elevilor șefi de promoție în anul 2021 și a celor care au obținut premii și medalii la olimpiadele naționale.

 

Conform președintelui CJ Maramureș, Ionel Bogdan, la nivelul județului vor fi premiați din bugetul județean aproximativ 200 de elevi care au fost șefi de promoție, sau au avut performanțe deosebite la olimpiadele școlare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here