PREVIZIBILA ÎNFRÂNGERE – Minaur a pierdut la Baia Mare cu vicecampioana Rapid

0
651

HANDBAL FEMININ – LIGA I. Miercuri, 31 ianuarie 2024, în Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 15-a a Ligii I la handbal feminin, Minaur Baia Mare a pierdut, cu 26-35 (12-16), partida cu Rapid București. Meciul, arbitrat de cuplul Mihai Pîrvu din București & Mihai Potîrniche din Buzău, a opus echipele clasate înaintea rundei pe locurile 8 (Minaur) și 2 (Rapid) și a pornit cu oaspetele în postură de favorite.

 

După perioada de tatonare de la început, când băimărencele au ținut aproape de vicecampioană (5-5), rapidistele au dominat jocul, nicio secundă nepunându-se problema învingătoarei (e mare diferență de valoare între cele două loturi).

 

Pentru Minaur au marcat Cazanga (9 goluri), Lundback și Pavlovic (câte 3 goluri), Vujovic, Spugnini Santome, Tănasie și Ianăși (câte 2 goluri), Borș, Vukajlovic și Terciu (câte 1 gol). De la oaspete s-au remarcat Janjusevic (1 goluri), Kanor și Lopez Herrero (câte 5 goluri), precum și portarul Ciucă (11 parade salvatoare).

 

În urma înfrângerii, Minaur rămâne pe locul 8, și următorul meci în Liga I îl dispută în deplasare, cu Corona Brașov, în 10 februarie. Însă până atunci, băimărencele joacă în Cupa României, miercuri, 7 februarie, cu Dunărea Brăila.

 

* Foto: @Ovidiu Dragomir via Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here