PREA SĂRACI PENTRU LUCRURI IEFTINE – Aeroportul Maramureș și-a cumpărat autoutilitară nouă cu 235.000 lei

0
2889

ACHIZIȚIE. Aeroportul Internațional Maramureș a semnat contractul de achiziție prin cumpărare directă a unei autoutilitare marca Toyota, modelul Hilux 2.4 DC cu tracțiune 4X4.

 

Contractul a fost semnat marți, 22 august 2023, cu firma locală Land Motors SRL din Baia Mare, care este dealer Toyota (firma este controlată de Emil Daniel Tarău, care deține 71% din părțile sociale, asociat minoritar fiind Dragomir Danciu, cu 29%). Valoarea contractului este de 234.932,18 lei (sumă care include TVA și care este echivalentă cu 47.583 euro la cotația BNR).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here