RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE – Sâmbătă și duminică, restricții de circulație pe Pasul Gutâi pentru Trofeul Baia Mare

0
937

DECIZIE. Competiția automobilistică Trofeul Baia Mare – parte a Trofeului Național Masters de viteză în coastă, organizată de Federația Română de Automobilism Sportiv cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Maramureș -, va impune restricționarea Drumului Național 18 (Pasul Gutâi).

 

Sectorul de drum restricționat circulației publice este cuprins între intersecția DN 18 cu DJ 183C (foto 1 – km 15+400) și DN 18 (foto 2 – km 23+000). Pentru închiderea și deschiderea circulației, în sprijinul organizatorului vor acționa agenții Servicului de Poliție Rutieră al Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.

Intervalele orare în care se impun restricțiile de liberă circulație sunt următoarele:

  • 09:00 – 18:00 – Sâmbătă, 26 August 2023
  • 09:00 – 18:00 – Duminică, 27 August 2023

 

Circulația publică va fi deviată pe ruta ocolitoare Baia Sprie (DN 18) de la intersecția străzilor Gutinului cu Cloșca – DJ 184 prin localitățile Șișești – Cavnic – Roata, continuând pe DJ 109F prin Budești și Ocna Șugatag – până în Ferești (DN 18) la intersecția DN 18 cu DJ 109F și DJ 186B.

 

Trofeul Baia Mare este a 3-a etapă a Trofeului Național Masters de viteză în coastă, evenimentul fiind organizat de Federația Română de Automobilism Sportiv în parteneriat cu asociația sportivă Auto Blic, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș și cu sprijinul Primăriei municipiului Baia Mare, Primăriei orașului Baia Sprie și companiei Vital.

 

Biroul de presă al Consiliului Județean MaramureșATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here