PLAN – Incompatibilitatea lui Gavra naște o nouă entitate în subordinea Primăriei Baia Mare: Direcția Socio-Medicală

0
1815
Bogdan Gavra

REORGANIZARE. Bogdan Gavra, directorul Serviciului Public Asistență Socială (SPAS) al Primăriei Baia Mare, a fost declarat incompatibil, implicit postul ar trebui scos la concurs, conform legii, însă primarul Cătălin Cherecheș a anunțat altă intenție. Respectiv, crearea unei noi Direcții în subordinea Primăriei: Direcția Socio-Medicală.

 

Aceasta ar urma să fie coordonată de un șef care va avea în subordine SPAS, Spitalul de Pneumoftiziologie „Dr. Nicolae Rușdea” (TBC) și cabinetele medicale școlare ale unităților de învățământ de pe raza municipiului Baia Mare.

 

În 2014, Bogdănel Viorel Gavra, director executiv al SPAS Baia Mare, a fost declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI) pentru că în perioada 19 decembrie 2011 – 23 octombrie 2012 a deținut, simultan funcția de director SPAS și cea de expert implementare Regiunea Nord-Vest din cadrul Fundației „Hope And Homes For Children” România. Decizia a fost menținută de instanța de judecată în 2018.

 

Gavra, de profesie preot, este perceput ca unul dintre “locotenenții” primarului Cherecheș, însă în timpul mandatului său s-au dezvoltat multe proiecte sociale în municipiul de pe Săsar.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here