RESTRUCTURARE – Serviciile care gestionează proiectele europene ale Primăriei Baia Mare, comasate în Centrul Vechi al orașului

0
268
Baia Mare - Centrul Vechi

DECIZIE. Restructurarea strategică a serviciilor din Primăria Baia Mare, clamată cu nerăbdare (duminică la prânz) de primarul Cătălin Cherecheș, include gestionarea proiectelor finanțate din fonduri europene într-un alt mod decât până acum.

 

Respectiv, Cherecheș a anunțat ca Direcția de Investiții, Direcția de Proiecte-Programe și Direcția de Utilități Publice (toate acestea fiind în subordinea directorului general pentru Dezvoltare Publică, demisionarul Vasile Barbul) să aibă o altă coordonare: primele două urmând să funcționeze în același birouri, în Centrul Vechi al municipiului, „pentru o concentrare a forței de lucru”, iar Direcția de Utilități Publice (care se gestionează drumurile, zonele verzi, deszăpezire și gospodărire comunală) va rămâne în sediul Primăriei.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ