RESTRUCTURARE – Serviciile care gestionează proiectele europene ale Primăriei Baia Mare, comasate în Centrul Vechi al orașului

0
747
Baia Mare - Centrul Vechi

DECIZIE. Restructurarea strategică a serviciilor din Primăria Baia Mare, clamată cu nerăbdare (duminică la prânz) de primarul Cătălin Cherecheș, include gestionarea proiectelor finanțate din fonduri europene într-un alt mod decât până acum.

 

Respectiv, Cherecheș a anunțat ca Direcția de Investiții, Direcția de Proiecte-Programe și Direcția de Utilități Publice (toate acestea fiind în subordinea directorului general pentru Dezvoltare Publică, demisionarul Vasile Barbul) să aibă o altă coordonare: primele două urmând să funcționeze în același birouri, în Centrul Vechi al municipiului, „pentru o concentrare a forței de lucru”, iar Direcția de Utilități Publice (care se gestionează drumurile, zonele verzi, deszăpezire și gospodărire comunală) va rămâne în sediul Primăriei.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here