DECIZIE – Gabriela Hofer (PSD) a fost schimbată în funcția de director economic al Serviciului de Ambulanță Maramureș cu Mihaela Miclăuș (PNL)

1
5101
Mihaela Miclăuș, Gabriela Hofer

DIRECTOR NOU. Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Maramureș are începând de astăzi, 4 octombrie 2023, un nou director economic, Gabriela Hofer (PSD), numită interimar în această funcție, fiind înlocuită de Mihaela Miclăuș (PNL).

 

Hofer a fost numită în funcția de director economic al SAJ Maramureș în aprilie 2023, înlocuind-o pe Carmen Simona Miclea, destituită în urma scandalului din instituție, declanșat după trimiterea în judecată, de către DNA, pentru fapte de corupție, a patru persoane (Ligia Sanda Marinela Micle – managerul SAJ Maramureș, Carmen Simona Miclea – director economic SAJ Maramureș, Nicoleta Bianca Plocar – economist SAJ Maramureș și Florin Mihai Dan – consilier juridic SAJ Maramureș).

 

Inițial, acțiunea DNA s-a soldat cu înlocuirea managerului Micle cu Ioana Cătană (aceasta a fost ulterior, în septembrie 2023, înlocuită politic cu Gianina Mădălina Cîmpean – PSD, de profesie economist), fiind urmată de înlocuirea directorului economic (iată, de două ori).

 

Mihaela Miclăuș (45 de ani), absolventă a Academiei de Studii Economice (ASE) București (2003) și cu un master în Administrarea afacerilor și Management la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad (2008), de profesie economist (a activat timp de 25 de ani în sectorul bancar, fiind o lungă perioadă de timp director al BRD – Groupe Société Générale – Banca Română pentru Dezvoltare), lucrează la SAJ Maramureș de circa 2 ani.
Politic, Miclăuș este prim-vicepreședintă a Organizației Femeilor Liberale (OFL) și membru biroul permanent al PNL Maramureș.

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here