PERFORMANȚĂ – Trei elevi băimăreni, medaliați cu bronz la Olimpiada Națională de Informatică pentru Liceu

0
447

INFORMATICĂ. Alexandru Marian Dăncuș (clasa a XII-a – Colegiul Național Gheorghe Șincai din Baia Mare), Răzvan Diaconescu (clasa a XII-a – Colegiul Național Vasile Lucaciu din Baia Mare) și Tudor Costin (clasa a IX-a – Colegiul Național Vasile Lucaciu din Baia Mare) au fost premiați cu medaliile de bronz la Olimpiada Națională de Informatică pentru Liceu, desfășurată la Facultatea de Electronică și Telecomunicații a Universității Politehnica din București, în 1-6 aprilie 2023.

 

Dăncuș a cumulat în cele trei probe 182 de puncte fiind clasat pe locul 25, Diaconescu a cumulat 152 de puncte și s-a clasat pe locul 32, iar Costin a cumulat 130 de puncte și s-a clasat pe locul 35. Niciunul dintre elevii maramureșeni nu s-a calificat în lotul național extins de informatică (care cuprinde 30 de elevi de clase IX-XII).

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here