FAPT – O asociație de caritate din Belgia a donat locuitorilor din zona Pirită o unitate modulară pentru servicii socio-educaționale

0
389

CARITATE. Asociaţia VZW Cross to Romania a donat municipalității Baia Mare o unitate modulară (cu dotările aferente) destinată serviciilor socio-educaționale pentru locuitorii din zona Pirită. Donația este în valoare de peste 62.000 de lei și va intra în administrarea Direcției de Asistenţă Socială din subordinea Primăriei Baia Mare, aceasta urmând să suporte din bugetul propriu cheltuielile de administrare.

 

VZW Cross to Romania este o asociaţie caritabilă belgiană formată din locuitori ai comunităților din De Panne și Oostduinkerke, comune neerlandofone situate în provincia Flandra de Vest. Ei organizează acțiuni caritabile prin care strâng bani din care achiziționează obiecte/bunuri pe care le donează în localitățile de adopție – de exemplu, în decembrie organizează un Concert de Crăciun, iar în martie, “Masa anuală de familie”, în care participanții plătesc 12-14 euro pentru a fi serviți cu jambon braisé, legume și sosuri. Toți banii strânși cu această ocazie sunt în beneficiul unor localități din România.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here