PERFORMANȚĂ – Jandarmul maramureșean căpitan Zaharia Văsuț, campion al Ministerului Afacerilor Interne la șah

0
499
Zaharia Văsuț (foto: Iulian Ceaușescu)

ȘAH. Căpitan Zaharia Văsuț (45 de ani) de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş a devenit campion al Ministerului Afacerilor Interne la șah, după cele nouă runde ale finalei găzduite la Complexul Excelsior din Braşov. La competiție, care a durat cinci zile, au participat jandarmi, poliţişti, poliţişti de frontieră şi pompieri calificați la finala națională a MAI.

 

Iată podiumul la categoria șahiști Clasificați: locul I Văsuţ Zaharia – IJJ Maramureş, locul II Oprişor Răzvan – IPJ Prahova, locul III Popescu Daniel – DGA Aparat Central. Căpitanul Văsuț este jucător de şah legitimat la CS „Tinere Speranţe” din Baia Mare, la nivel național ocupă locul 634, la nivel continental locul 35.981, iar la nivel mondial locul 49.122, conform Word Chess Federation (Federația Mondială de Șah).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here