PERCEPŢIA PUBLICĂ – Baia Mare, locul 5 în clasamentul naţional al centrelor urbane cu cele mai bune facilităţi medicale

0
154

SONDAJ. Care sunt centrele urbane (reşedinţele de judeţ) cu cele mai bune facilităţi medicale? Aceasta este întrebarea la care a încercat să răspundă un studiu realizat în cooperare de o platformă de anunţuri imobiliare (Storia.ro) şi de o agenţie de cercetare (D&D Research).

 

Clasamentul final este următorul: 1) Oradea (16 spitale, peste 90 de cabinete medicale private şi zeci de farmacii); 2) Braşov; 3) Timişoara; 4) Târgu Mureş; 5) Baia Mare; 6) Piteşti; 7 Cluj-Napoca. La coada clasamentului se situează Giurgiu, Focșani, Tulcea, Călăraşi, Constanţa, Bacău şi Vaslui.

 

În clasamentul pe regiuni istorice în care se oferă cele mai bune facilităţi medicale, „fruncea” e Banatul, urmat de Maramureş, Crişana şi Transilvania. Ţinând cont că studiul a fost realizat în urma sondării opiniei publice şi nu a realităţilor statistice, economice şi profesionale, 2mnews vă recomandă să trataţi studiul cu rezervele de rigoare (eventual, considerând că… avem mulţi „votanţi” în judeţ 🙂 – mai exact ar fi să afirmăm că în acest fel percepe populaţia oferta de servicii medicale din România.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ